
Malzemeler:
3 Adet Yufka3 Adet Orta Boy Kabak1/2 Demet Dereotu100 gr Beyaz Peynir1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ1 Adet Yumurtanın Sarısı
Yemeğin Tarifi :
Kabakları rendeleyin. Peynir, dereotu ve rendelenmiş kabakları karıştırarak içi hazırlayın. Bir yufkayı yağladıktan sonra bir ucundan hafifçe içeri katlayın. Katladığınız kısma hazırladığınız içten koyun ve rulo yaparak sarın. Rulo halindeki yufkayı kendi etrafında sararak tepsiye yerleştirin.Üç yufkaya da aynı işlemi uyguladıktan sonra üzerine yumurta sarısı ve yağ karışımı sürün. Fırında üzeri kızarana dek pişirip servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder